BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

måndag 31 januari 2011

Vart är Timrås backar???

Har denna säsongen hela tiden sagt att vi kommer få det svårt att hålla oss flytande på säker mark av ES och de verkar stämma rätt bra tyvärr. För av de matcher jag har sett så har det sätt rätt virrigt ut på isen och finns ingen struktur alls i laget. Läste igenom laget inför säsongen och såg 18 namn som inte ens håller klass i elitserien och det har ju också stämt mkt bra tyvärr. Det Timrå man varit vana att se är som bortblåst för jag tänker på Timrå som ett lag med fart iaf på hemmaplan och som är väldigt svårspelade men nu är det enklaste saken i världen att möta Timrå. Såg highlights från matchen igår mot saik och kan ju säga som så att backarna var som röda konor man har på träning och inga forwards som levererar framåt heller, fy fan de gör verkligen ont i Timrå hjärtat nu i denna tid alltså för nu blir det kvalserien nästa och där är jag inte säker på att vi klarar av att hålla oss kvar. Orkar inte prata mer om detta nu för man mår bara dåligt.

Jag tänker på dig hela tiden och frågar mig om du gör samma sak? Du har lagat mitt hjärta med första hjälpen med din skönhet, ärlighet, ja kan man säga så mkt mer om dig egentligen.

Jag vet  redan nu att jag kommer att älska dig FOREVER om du ger oss 2 chansen för jag mår bra i din närhet och tror jag kan göra dig lycklig. Glömda och begravda är de kvinnor som inte var rak i ryggen och var ärliga och de kan du och alla andra av mina vänner vara säkra på!!

Fortsättning följer............................

söndag 30 januari 2011

Bion igår!!

Ja den blev riktigt bra gårdagskvällen med bio på schemat med min nyfunna vän, filmen vi såg var riktigt bra och jag kände mig verkligen hel igen med dig i mitt sällskap. Du har din charm och utstrålning som för mig att bli knäpp och tappa tid och rum. Har tänkt på dig hela dagen idag och väntar på att vi ska ses igen på en fika eller något åt det hållet. Du har fått mig att glömma allt i det förflutna som varit dåligt och plågat mig =) då menar jag främst min så kallade pappa och de kvinnor som ljugit för mig och sårat mina känslor (De vet nog vilka de är) om de ens läser detta haha. Jag strålar som en sol igen varje dag och känner mig inte så ensam längre. Sen har jag ju db som ska tas framåt bara man får ett jobb med inkomst samt mer medlemmar till bandet fast utan mitt musikaliska geni daxel så går det inte att bli bäst så han är spikad i detta fantastiska band vi kommer bli.

Det var allt för denna gång
hej svejs

lördag 29 januari 2011

Bio ikväll!!

Ikväll ska jag på bio med en nyfunnen vän som jag tycker mycket om så det ska bli trevligt. återkommer senare med mer att skriva om

tisdag 25 januari 2011

Ja vad ska man säga?!!

Sitter nu här i min ensamhet med molly bredvid mig i soffan och funderar på varför det ska vara så förbaskat svårt med att få ett jobb? Varje jobb man söker så blir det avslag för att man inte har betyg eller utbildning så jobben går till de andra som har just det. Ibland tänker man på att skolan skulle man ha skött men var ju aldrig bra i den heller så var iof inte så konstigt att man sket i den. Vänner hade man inte många av heller så det spelade nog in det med...... ärligt så vet jag inte vad som hänt med mig för sitter som sagt inte och deppar ner mig allt för mycket längre och det skrämmer mig lite för de var ju min identitet, mitt skal att krypa in i när det blev för mycket från världen utanför. Visst känner jag mig lite ledsen och lurad av en person som sa lögner istället för den riktiga sanningen så här i efterhand men har lagt allt detta i en burk som jag sedan har fraktat bort för att aldrig mer ta i, jag lever nu och inte i det som varit och vi hade vår chans men du ville inte ha den så vad mer kan jag göra? Skönaste är att jag aldrig mer behöver se dig och inte du mig heller och jag kommer aldrig ta kontakt med nån av er, du som får ta kontakt men de vet vi ju att de inte sker...... för jag lever nu och känner mig så stark.


HA det bra därute

måndag 24 januari 2011

Tar helt avstånd!!

Japp, efter många års ältande så har jag nu lagt gamla kärlekar och stora misslyckanden bakom mig och har slutat bry mig om dessa då de gjort detsamma, jag har lärt känna en person nu som jag verkligen gillar just för att denne är en ärlig, snäll, omtänksam, duktig person som får mig att tvivla mindre på mig själv och känna mig behövd. Varje gång det börjar kännas tungt igen så lyssnar jag på tAKIDA och tänker på henne så går det över och man kan se ett smile från mig.

Har mammas hund hos mig nu så kommer kunna ta massa härliga promenader med henne då mamma bor hos mig ett tag nu...... jag vet vad jag heter och jag vet vad jag kan.

Tack och hej från mig