BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

lördag 1 december 2012

Nu kom snön!!

Jag brukar alltid bli irriterad när snön kommer eftersom man då får svårare att ta sig fram som fotgängare men känner mest glädje över att den kommer nu, det blir ju positivt ljusare ute på dagarna och kanske blir det lite kyligare ute. Jag har kommit på mycket saker om mig själv som jag inte kunnat ta på tidigare och hoppas snarast att jag kommer vidare med livet, en flytt och ett arbete tillsammans med att hålla min depression neutral är det viktigaste just nu, resten få jag ta som det kommer. Jag utstrålar inte direkt någon självsäkerhet utåt sett till kvinnor därav kanske jag inte blir så intressant för dom och vänner undviker jag då jag mår som sämst och hoppas att de kan acceptera det bara för annars blir jag nog ensam på jorden utan kärlek, arbete och vänner snart.


Funderar på om jag ska se när Sverige inte pallar för trycket i skidskytte idag, brukar ju sluta 4 oftast.



Ha en bra dag

tisdag 27 november 2012

Ser framåt!!

Jag har äntligen lyckats att acceptera att jag lider av depression och att den kommer att följa med mig genom livet, innan var jag rädd för vad andra skulle tycka om mig efter det och inte acceptera det och mig för den jag är. De som inte gör det visar ju att de inte är riktiga vänner heller så är inte skrämd av det längre. Kanske får jag leva ensam utan en kvinna på grund av det på grund av rädsla för att de inte ska orka eller nåt. Jag jobbar nu med min KBT för att få bättre verktyg att hantera min depression på bästa sätt men visst kan jag få perioder då jag känner mig nere och allt bara är piss men då gäller det bara att inte trycka sig längre neråt utan stanna och vänta tills nästa dag då det förmodligen känns bättre.



Jag har mina mål och drömmar och hoppas att några slår in iallafall!!

fredag 23 november 2012

Har tänkt

Har inte varit inne här och skrivit igen på länge men har tänkt igenom vissa saker samt håller på med min självbiografi bok, jag har varit en klant många gånger och kanske finns det ingen kvinna som kan älska mig eller så är det jag som är blind, jag är öppen för förslag bara inte kvinnan kommer ifrån Sundsvall så..... jag är inte så bra på det här med dejting och vet att jag har svårt att få jobb men samtidigt så saknar jag en kvinna i mitt liv. Jag inbillar mig själv att det kommer att lösa sig med jobb i framtiden och jag känner verkligen hur jag vill hitta kvinnan till mina framtida barn. Söker arbete nästan varje dag söderut för att kunna starta upp ett liv utanför Sundsvall, Göteborg är staden som ligger mig varmt om hjärtat men hittar kärleken mig någon annan stans så är jag inte rädd att satsa för jag menar Göteborg finns ju kvar ändå. Jag är inte så jättehändig men jag har ett stort hjärta och är omtänksam och snäll och tja mitt utseende är som det är men jag tycker inte att jag är fulare en någon annan så finns du där ute så hör av dig om du kan tänka dig att lära känna mig riktigt. Mina små skulder är borta snart så bara ett arbete och sambo liv som fattas nu för vill vara en familjefar inom några år!!!

torsdag 1 november 2012

Kommer ingenstans!!

Jag har startat upp min kbt-behandling nu för att få bukt på mitt mående och har kommit en liten bit på vägen, det känns lite tungt för tillfället men vet att de kommer bli bättre sedan. Ändå kan jag inte sluta att må dåligt över att inte kunna få ett simpelt arbete i Göteborg elr någon annan stans, det har gått så långt att jag helt enkelt börjar tro att jag inte får något jobb för att jag helt enkelt inte duger något till det är fel att tänka så jag vet men inte så lätt heller att bli hånad hela tiden av samhället bara för att jag lidit av depression och dålig självkänsla sedan tonåren och heller då inte fullföljde skolan. Varje bra sak jag lyckas med i behandlingen slutar med att man får ett slag i ansiktet tillbaka av arbetsgivare och annat. Drömmer om att få ett vanligt liv med tjej och barn och välmående men de ser inte så ljust ut på arbetsfronten eller familjefronten.


Jag är inte ful men fattig och arbetslös så där är nog svaret på att jag är singel ännu. Ja Sveriges land har gått åt helt fel håll och inget kan man göra för att få ett rättvisare samhälle men alla dessa nötter till politiker tyvärr :(

söndag 21 oktober 2012

Ibland!!

Ibland så känner jag bara för att försvinna och det är när ångesten är som hårdast men jag vet att det går att arbeta bort den till normal nivå och det har jag börjat att göra nu sedan en tid tillbaka. Ibland så känner jag mig så ensam att jag knappt gör något av dagen. Jag tror stenhårt på att detta kommer att gå men som jag intalar mig själv så måste man få ha en period då man inte orkar göra något alls för då blir det lättare att ta sig upp igen :).... Jag har drömmar som säkerligen alla människor har och jag vet inte om någon av dem kommer att slå in men man ska ju aldrig säga aldrig, eller hur? En dröm ska man väl inte heller prata om men en återkommande dröm är ju att få en egen familj att älska och ett arbete att gå till i en stad där man vinner den ro och glädje man förtjänar och en annan är att få bli från ångesten med tiden med..... Jag är inte perfekt men det är ju ingen. Undrar jag om jag inte känner mig redo för att bli en far nu men som sagt måste ju hitta ett arbete först och flytta från Sundsvall för att hitta kärleken en vacker dag!!

En av mina texter!!

En text som jag skrev för några veckor sedan :9

Jag minns det som igår, första gången som vi sågs
i skolans slitna korridor, du var vacker som en ros
du titta mot mig och log och jag fastnade för dina vackra ögon
jag ville bara hålla din hand och få kyssa dig varm innan dagen tog slut
för sedan den dagen har jag älskat dig djupt fast allt blev väldigt fel

Jag släckte lågan som brann
jag kasta bort den kärlek som fanns
ger inte en andra chans
nu är du ingenting
jag är hel igen

våran saga är för alltid slut nu
ingen kommer minnas den





torsdag 4 oktober 2012

Börjar få smått panik!!

Om alla bara visste vilken längtan jag har att få kunna flytta ner till Göteborg igen, jag är just nu fast i en stad som jag inte vill vara bosatt i. Jag ägnar mina dagar till att söka alla de jobb som finns i Gbg och väntar tålmodigt på att få nåt positivt svar men har lagt ner hoppet på det, när jag går runt på gatorna här nu så är det gatorna i Göteborg jag ser och drömmer mig fram på. Det jag saknar mest är mina vänner där nere och allt annat som finns där. Jag gråter mig till sömns inombords varje dag av denna starka längtan, sanningen att säga så har jag nog aldrig haft en sådan längtans känsla som jag bär på nu varje dag, minut, sekund..... Jag önskar verkligen av hela mitt hjärta att min dröm slår in snart.